Vložil HajdyHou (bez ověření), 5. Únor 2017 - 21:42

Korky, nevedl jsem připomínky proti tomu, zda se o společeném majetku MÁ/NEMÁ rozhodovat společně (formou hlasování), ALE O TOM jak své „rozhodování O MAJETKU SPOLEČNÉM“ budete financovat.

A jak jsem uvedl: „zdrojem“ financí jsou VŽDY POUZE peněženky spolupodílníků, ze kterých ‚přispívají‘ PRÁVĚ alikvótním podílem, pokud jsou nahrazovány Vašimi komančsko-socanskými „vychytávkami“ – tedy úvěry.

Já netvrdím, že když je někdo ubohá, chudá „socka“, nicméně bohatší než „nájemce“ ale chudší než ten kdo bydlí „zcela ve vlastním domě někde na periférii“ že se nemůže dát do spolku s ostatními sobě rovnými, a že si může dohodnout s nimi společně společný úvěr který si spolu vezmou …co já vím třeba od čerta.

Ale je třeba upozornit, že když to dělá tak, aby se za jeho případnou platební-lump-morálku musel ručit ex-lege TEN člen společenství, který svůj alikvótní podíl splatí, protože mu to přikazuje rozhodnutí „o investici“ – a ještě ho v tom podporuje místní soudcokracie – ŽE NĚCO JE ŠPATNĚ.

A vo tom to je.

Jo máte pravdu: člen SVJ se ručitelského závazku nezbaví, ale je třeba aby o tom věděli i ti naivní dnešní „kupci“, O TOM že jsou vychcanci a socky, které na něm skrze tuto socansko-komačskou relikvii visí jako pijavice, O TOM že si kupují byt se společným podílem na dluzích minulých i budoucích a že si „KUPUJÍ I TENTO doživotní ADRENALIN“. Aby věděli, za co budou v budoucnu platit, aby věděli, že dluh NAKONEC ZAPLATÍ ONI, až budou staří, nemocní a bez dostatečných příjmů.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.