Vložil Pavel, 8. Leden 2017 - 23:41

Magdo,

smutné je, že se v právu nevyznají ani soudci, alespoň to tvrdí místopředseda NS JUDr. Fiala.

Mám jiné informace o vytíženosti berušek na FÚ. Velký AB jich např. nově 300 přijal nejen na evidenci hotovostních tržeb. A berušky musí mít nějakou náplň. Údajně jsou na vyměřených sankcích hmotně zainteresované.

Mám informaci, že s ohledem na mezinárodní výměnu informací v oblasti daní se má pozornost berušek zaměřit i na booking a airbnb. Je to jednoduché, obě společnosti předají seznamy zaregistrovaných poskytovatelů pronájmu/ubytování a počítačem lze vyhodnotit, kdo se ne/zaregistroval jako identifikovaná osoba a ne/platí DPH. Věřím, že by většina za zprostředkování zaplatila DPH, nejde o velké částky, ale musí o tom vědět. Proto o tom píšu.

Takto již před lety proběhly kontroly na prodeje na internetu.

Letos mají být i kontroly na jiné sdílené služby jako zonky atd.

Víte jak bude nadšen volební elektorát AB? Konečně si na ty podnikatele někdo došlápl!!! Hned bude na přidání důchodcům, samoživitelkám, na nové nemocnice, školy atd. No, kdo by nesouhlasil. Daně se přece mají platit.

Ale budu končit, nové Ministerstvo pravdy, by mohlo dělat problémy. Na webu se od 1.1.2017 smí psát jen jejich pravda, kterou určí několik významných jedinců.

Hezký den!

Pavel

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.