Vzor rozpočtu dle autora příspěvku

Vložil AsiTak, 7. Listopad 2016 - 20:55 ::

Je třeba rozlišit hodnocení výsledku hospodaření a tvorbu rozpočtu. To první je obdobná tabulka z přílohy ale sloupec 5 obsahuje ukazatele plánu (rozpočtu 2015) a sloupec 6 vyhodnocení roku 2015 podílem nebo rozdílem (sl5/sl6 nebo/a sl5-sl6). Rozpočet roku 2016 sestavujeme dle účetních výsledků roku 2015. Význam dat v tabulkách.
Řádky 1–14 obsahují celkové údaje SVJ rozložené do bilance. Obsahuje očekávané disponibilní zdroje a návrhy použití dle jednotivých sedmentů hospodaření SDaP, VSČ a Služby.
Další tabulka 1–40 obsahuje dílčí položky těchto segmentů. Seznam těch detailů je individuální a podle toho je třeba přispůsobit obsah danému společenství.
Řádky 1–5 obsahují parametry pro výpočet sazeb na jednici tvořící jednotky m2 plochy bytu, osoba uživající byt, jeden byt, atd.
Sazby můžeme počítat za celou skupinu jako jsou zde uvedeny za SDaP, VSČ (rozpočítáno rovným dílem na byt), nebo v detailech dle vzoru za položky skupiny „Služby“. Sazby pak využijeme pro stanovení položek evidenčního listu pro konkrétní byt.
V Excelu je to celkem jednoduchý za hodinu to můžete mít hotový!
Vlákno jsem založil jen kvůli možnosti zadat přílohu.

PřílohaVelikost
Rozpočet2016Vzor.xls19 KB
Rozpočet2016Vzor.pdf72.38 KB

Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.