Vložil HajdyHou (bez ověření), 9. Říjen 2016 - 4:36

Hm, pane Černý (ICO-73930181) předkládáte tady své „silácké“ předpoklady, nikoli argumentaci toho významu hodnou. Příjemce služeb nemusí přesvědčovat nějaké sousedy. Příjemce služeb prostě bude trvat na DOLOŽENÍ PODKLADŮ a seznámení se ZPŮSOBEM rozúčtování a to od poskytovatele.

Ať se to vašemu „know-how“ líbí nebo ne. Mám za to, že nerozumíte nebo rozumět nechcete významu slov v §6/f vyhl.269/2015.

Mně jako vlastníkovi je zcela UKRADENÝ, jaký kdo je v SVJ „kontrolní orgán“. Odhlédnu od toho, že konkrétně my žádnýho „orgána“ nemáme. Nahlédnu ale na znění §8/1 zákona 67/2013 a Vám doporučuji totéž, protože je nepochybné, že Vaše kejkle (které jste „zadrátoval“ do Vašeho božského algoritmu) buď ZNÁT BUDU a také kdokoli z příjemců o ně požádá, nebo bude mít SVJ používající Váš HC-Z velký problém dle §13/1.

Ano, na Vašem názoru opravdu opravdu nezáleží; musíte ale pochopit, že kdo ze zástupců SVJ má rozum v hlavě, Vaše „know-how“ ponechá tam kde je – tedy u Vás. Prostě ten Váš HC-A nekoupí (hledat zákazníky ale můžete v různých BD, tak skutečně máte naději na úspěch).


Líbit se jistě budou i Vaše kvalitní „záruky

čl. VI odst.(15)
Veškerá rizika spojená s užíváním tohoto programu nese nabyvatel.

čl. VI odst.(16)
Poskytovatel nenese v žádném případě odpovědnost za škodu,
vzniklou používáním programu, ať by byla jakákoli.


Ve Vašich VOP uvádíte odkaz na zákon 527/1990 Takže jen pro shrnutí:

(§3/2) Za vynálezy se nepovažují zejména

  1. objevy, vědecké teorie a matematické metody;
  2. estetické výtvory;
  3. plány, pravidla a způsoby vykonávání duševní činnosti, hraní her nebo vykonávání obchodní činnosti, jakož i programy počítačů;
  4. podávání informací.

Takže máteli patent udělen: uveďte k tomu podrobnosti.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.