Vložil HajdyHou (bez ověření), 6. Říjen 2016 - 17:26

Podle mne

je nedůvodné domnívat se, že „algoritmus“ by musel být extra vymýšlen – pracovníci OKSoftu Vám jich nabídnou hnedle několik.

je chybné domnívat se, že „algoritmus“ by musel být extra pro každé patro – nechci nijak do Vás rýt, ale řekl bych že nemáte ponětí co to „algoritmus“ znamená a proto v tomto směru nebudu nyní pokračovat.


Pokud jde o Vašich 9-Kč, to je již zajímavé: kolik máte pater a kolik odhadem lidí ho denně využívá? Teda ten Váš výtah. …9-Kč x 12-měsíců to dělá 106Kč/osoba/rok. Dejme tomu: 4-byty na patro + 8-pater + 2-osoby na byt to máme za provoz cca 6800Kč/dům …ale klidně mé předpoklady opravte do Vaší reality.

No píšu to proto, že provoz (NE údržba, NE revize – jen čistý provoz) našich 3-výtahů (stáří 3-roky) stojí každý jeden cca 22.000-Kč/rok, takže mělo li by se postupovat u nás, jako v Helena's-SVJ zřejmě by již „dopravní vzdálenost“ roli hrála. Rozúčtovávájí se u nás samozřejmě náklady, bez ohledu na to, že pan-sportovec z 6-patra chodí pěšky i s kolem, nebo že vlastníciz 1-ho patra výtah vůbec nepoužívají.

Máte nějaký důvod zavádět chaos tím, že nároky bagatelizujete a povinnosti rozostřujete? Bagatelnost je vždy k někomu k tíži. Pokud se jedna ze stran obrátí na soud, skrze právníky, pak bych tipoval, že ta „bagatelnost“ přijde dost draho. Podle mne vysmívat se odkazem na bagatelnost je jednoznačně pomocí v rozfoukání ohně vášní. Ale OK, je to Váš postoj. Já Vám ho neberu. ':)


A píšete „…Ještě jsem se nesetkala s tím, že by někdo navrhoval …“. Vy pracujete v nějaké pozici u nějakého správce, abyste se k takovým obskurním požadavkům mohla dostat, nebo jste se s „tím“ nesetkala jen zde, na PortalSVJ?


„…Správa se účtuje na všechny jednotky stejně…“

Vy máte na každoročním vyúčtování služeb tuto položku?
…protože pokud ne, jak to objektivně poznáte?

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.