Vložil HajdyHou (bez ověření), 25. Září 2016 - 1:22

pane Páko, spíše byste se měl zamyslet nad tím, kdo je ten „dlužník“ a kdy ten „dluh“ vzniká. Když Vás to tak zajímá zjevně máte mnoho „dluhů po splatnosti“. Možná by jich nebylo tolik, kdyby členové výborů-SVJ (někde, navenek se jevících jako „členové klanu pomatených“) předepisovali řádné a zrsomuilteén předpisy záloh a případně tyto platby za řádné předpisy vymáhali včas a zákonným způsobem.

Já opravdu nevěřím (víra, ale není racionální), že by člen-SVJ-dlužník podepsal splátkový plán s tou Vaší notářskou klausulí. Já myslím že by to musel být zdrogovaný „mameluk“. A ten kdo zatím není člen-SVJ-dlužník je pouhý člen-SVJ a pro toho by byla urážkou pomyslet že by jím mohl být také. Záleží ale na tom zda při změně stanov, rozhoduje svým IQ nebo davovým IQ.


Není mi jasné (ale rád se poučím), jak by měla taková klausule vložená do stanov znít: to jako, že ten Vámi zmiňovaný „člen klanu pomatených“ tou stanovou-klausulí chtěl nahradit vlastnoruční (či krví prokázaný) podpis libovolného člena-SVJ ve chvíli kdy jej i jen SVJ (nebo hlas davu) označí za dlužníka?

Já míním, že sílu stanov, v této Vámi nadhozené věci, přeceňujete.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.