Vložil HajdyHou (bez ověření), 10. Září 2016 - 12:18

Nejprve mne to nezaujalo, ale pak jsem pročetl i ostatní dokumenty předmětného SVJ.

Přečtete si je hlavně Vy, tupí spolu-soudruzi zastávající názor, že stále máme „fond oprav“, že o vlastní majetek se NEBUDEME starat, že vše necháme na nejuřvanějších lumpech, kteří jdou do výboru jen z důvodu odměn, tj. že SVJ je oprávněno si vzít úvěr (v rámci NOZ do 10-ti mega bez nutného souhlasu VŠECH spoluvlastníků).

A dožere mne pak pak, když se zde na PortalSVJ od cizích výborových pitomců dozvím, kolik že by chtěli výborovou óóóódpovědnost a že jejich óóóódpovědnost za 1000Kč/denně je prý stále nedoceněná.

Na tomto zkrachovalém SVJ je vidět k čemu vede možnost brát si úvěr: banka nesplácenou pohledávku prostě odprodá blbům kteří jsou pak díky tomu také v likvidaci:
KSPL 52 INS 13821/2015 – A – 13 str.5 :
…V návrhu dále navrhovatel označil další věřitele dlužníka [SVJ], a to LENOXA a.s., IČ 25004034. Jeho [SVJ] pohledávky doložil navrhovatel fakturami. Uvedl, že je po splatnosti déle jak 6 let
Úvěr si vzali kulíšci 9-mega, utratili to a zřejmě od počátku nespláceli. Řízení je čerstvé, takže bude zajímavé na kom se kdo napase… nebo zda se vlastníků-2007 stanou nájemníky-2017. 

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.