Vložil HajdyHou (bez ověření), 2. Září 2016 - 14:27

Jsem rád pane Realito, že se podle Vás nic nestane. Já přeci netvrdím, že se stane. Pouze jsem si vyjel záznam a ten hovoří o datumu expirace hovoří jasnou řečí.

A po své zkušenosti s jiným serverem (http://krat.si/) který sloužil ke zkracování URL, který skončil ÚPLNĚ myslím …3.7.2016 a který byl hojně využíván, jsem jen přinesl informaci, že k podobné situaci může dojít i zde tzn. že majitel domény neprodlouží platnost na dalších XY-let zaplacením poplatku u CZNIC a bude vymalováno.

A když jste takový chytrolín, zkusil jste „pana Biľaka“ kontaktovat??? Já ano, několikrát, s časovými odstupy, a je nekontaktní. Jo, třeba mne nenávidí a nechce se mnou komunikovat (i když ho vůbec neznám, nikdy jsem s ním v kontaktu nebyl, a soudím že při prvním kontaktu by žádná antipatie neměla existovat), tak dá rozum, že se neangažuje (možná je to sám Lake a možná ne, kdoví).

PS: Kdybyste nebyl pitomý, vyčetl byste, že doména přežila datum 21.12.2012 prostě proto, že to je datum uvnitř intervalu changed: 04.10.2006 23:05:00 expire: 04.10.2016 a toto období nesporně bylo panem Biľakem zaplacené, a tedy za situace, že zde v tomto období nepřistáli Marťani, a nebyl konec světa či internetu není důvodné toto datum dávat do souvislosti zánikem domény PortalSVJ.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.