Vložil . (bez ověření), 31. Srpen 2016 - 1:39

Není mi jasný Jirko, proč ses nepřihlásil k zadanému dotazu (30. Srpen 2016 – 18:39) na férofku – stejně zde nevíme kdo a odkud jsi.
Dotaz nezadal nějaký neznámý tvůj jmenovec, ale ty sám přece. Ale jestli jsi ve výboru, tak se zvol předsedou a také si vyber své a odstup.

Zkusme dále rozebrat sofistikovanější možnosti:
dle NOZ lze udělat hlasování per-rollam. „Udělat“ znamená použít fotoškopek, dobrou tiskárnu a trochu inteligence při vymýšlení textu usnesení o změně stanov a o změně ve výboru. Na soud se pak změna zašle standartní formou – těsně před koncem promlčecí lhůty.

Pak stačí jen několik málo dní, než a pokud vůbec se ovce vzpamatují (pokud to vůbec zaregistrují) aby zabránily nějak násilnému převzetí vlády v SVJ a aby se pokusily pozastavit výkon práv nového výboru vůči bance, která uplatní dobrou víru pro změnu práva manipulace s účtem SVJ a provedení potřebných převodů…

No není to dopracované, ale pokud tvrdíš, že přesedkyně je šikovná, tedy by jsi se měl podílet na vypilování výše rozpracovaného návodu – aby sloužil všem, kdož si chtějí spravedlivě vrátit co jim bylo dle jejich domnění uzmuto – v tomo případě: „šikovné předsedkyně“.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.