Vložil Magda3 (bez ověření), 22. Srpen 2016 - 6:45

HajdyHou, jsem neregistrovaná Magda3 a registrovaná Magda. Jsem líná se pokaždé registrovat. Registruji se když něco vkládám, protože to jako neregistrovaná nemohu.

Jde o dvě různé věci.

Před časem jsem zde psala o tom, že jsem prohrála spor, který se týkal stanov. Tam je nyní odvolání u VS.

V tomto sporu jsem u MS uspěla a odvolávala se protistrana (i o tom jsem zde psala). VS žalobu zamítl s odkazem na důležitou záležitost. Jde o dvě různé věci.

Na rozdíl od Vás nemám vůbec dojem, že by dovolání bylo vágní. Snažíme se vysvětlit soudcům, že pokud se podvádí při hlasování, není možné aby takové usnesení platilo. A to bez ohledu na to, zda se jedná o „důležitou věc“. Dovolání se nepíše úplně snadno, musíte se vejít do §237 o.s.ř.. Nic již neprokazujete, prokazování proběhlo u MS. Potřebujete odpovědět na právní otázky, nikoli na věc, jako takovou.

Nemůžu vám napsat, kolik platím advokátce. Nemá hodinovou sazbu. Pracujeme na tom společně. Dostane přiznané náklady řízení a já jí platím spíš formálně. Ale laciné to ani tak není. Musela jsem uhradit náklady řízení, 10tis bude stát dovolání. Dohromady jsem v této kauze cca za 60 tisíc. Pokud bych platila hodinově advokáta, jsem v tom odhadem, nejméně tak za 120 tisíc.

Magda

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.