Vložil HajdyHou (bez ověření), 22. Srpen 2016 - 3:51

Magdo, hledal jsem nějaké Vaš příspěvky abych si je spojil… a Vy tedy, jste ta

  • „neregistrovaná“ Magda, nebo
  • „neregistrovaná“ Magda3, nebo
  • „registrovaná“ Magda

Jste ta Magda, co tu před půl rokem prezentovala, že se soud 1.ho stupně o jejím výkladu práva vůbec nepolemizoval, a jen suše konstatoval že odmítnutím, ji posílá k odvolacímu soudu?

Jste ta Magda, co právě tento spor nyní prohrála výkladem soudu 2. stupně a nezbývá jí než se na základě hedání rozporů ve výkladu soudů stupně 1. a 2. zkusit loterii u soudu 3. stupně?

Nic proti Vám, kdyby jste vystupovala pod jedním nickem, asi bych svůj problém neměl. :)


Možná se pletu (sám zatím u soudu nejsem ani aktivně ani pasivně – i když předpokládám, to dlouho trvat nebude a že mne ti psi zažalují), ale Vaše dovolání čítající fakticky 7-stran textu, mi přijde poněkud fádní. Magda z „před půl rokem“ (viz. výše – nevím zda jste to Vy) uváděla, že dalo i dost práce objasnit svému advokátu, v čem je „jádro pudla“. Obávám se, abych si pak v judikátu nepřečetl jen: „…se nemůže smířit s…“, protože nijak závažnou argumentaci, která by rozcupovala laxní souzení odvolací soudkyně, ve Vašem dovolání nenalézám (bylo by jistě poučné mít zde k dispozici celý spis a nikoli jen rozsudek).

PS: Nemohla by jste uvést kolik Vás stálo cca-hodin a cca-peněz sestavení tohoto dovolání. Je tam 100% práce Vaší advokátky nebo je tam i nějaká Vaše invence?

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.