Vložil páčko (bez ověření), 12. Červen 2017 - 15:32

Účetní, já číst umim, a jasně vidim jak jste napsal že „vlastník nikdy předtím nepřispíval do fondu oprav“. O omezení platnosti tohodle tvrzení na ZoVB v tý větě nic není. ZoVB je uvedenej jako důkaz pro tvrzení z věty první, a to chybně.

Příklad pro srovnání nesmyslnosti vaší věty: Vlastník ani dnes, ani včera, ani nikdy předtím neplatil zálohy na správu. Stačí nahlédnout do NOZ a vědět co je záloha. – je to to samý ale posunutý o zákon dopředu :-)

Vlastnit byty v týdle republice jde něco málo přes padesát let a z těch se 27 let a 8 měsíců (54,5% tj. furt přes polovinu) platilo do fondu oprav. Tak to teď nemůžem popírat jenom proto že se nám to nehodí.

První půlka mýho života s dovolenim neni daleká historie a kdybyste zažil za socíku to co já tak byste takovou blbost že se mi stejská nemoh ani vypustit z huby. Ale když dojdou argumenty, co vám zbejvá než dehonestace oponenta?

Poctivej a slušnej člověk by prostě uznal, že pod rok 1994 jeho znalosti nešahaj a omluvil se za mystifikaci. Vy se radši budete hádat že nikdy předtim znamená do roku 1994. Nechápu…

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.