Vložil Justitianus, 15. Prosinec 2020 - 21:12

Felixi, pravděpodobně neumíte číst, nebo nejste schopen porozumět psanému textu v českém jazyce. Takže speciálně pro Vás to zkusím ještě jednou. Opakuji i s podrobnostmi:

(1) Felixi, napřed si najděte občanský zákoník. Je to zákon č. 89/2012 Sb. v aktuálním znění. Máte? Tak pokračujeme.

(2) Najděte ustanovení § 1186 odst. 2 a poproste nějakou svéprávnou osobu, aby Vám ten text pomalu přečetla a případně vysvětlila. A tím je to vyřešeno. Právě jste si přečetl o zálohách na příspěvky na správu domu a pozemku. Je tedy prokázáno, že Vaše opačné tvrzení je nepravdivé.

Jen netuším, zda ze sebe děláte blba schválně (internetový troll), nebo máte skutečně potíže se čtením jednoduchého textu. V tom případě se laskavě zdržte komentování mých textů. Děkuji.

89/2012 Sb.
§ 1186
(2) Při převodu vlastnického práva k jednotce přecházejí s jednotkou na nabyvatele dluhy převodce vůči osobě odpovědné za správu domu na příspěvcích na správu domu a pozemku a na plněních spojených nebo souvisejících s užíváním bytu a zálohách na tato plnění, měl-li je a mohl-li je nabyvatel zjistit. (…). 

Zákon v § 1186 výslovně zmiňuje příspěvky na správu domu a pozemku, a odděleně (samostatně) uvádí zálohy na příspěvky na správu domu a pozemku.

Justitianus

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.