Vložil s_prstem_v_řiti (bez ověření), 30. Červenec 2016 - 18:23

od kdy Kovářem (tzn. „zákon vykládá“) státní subalterní ouřada a od kdy je kovaříčkem (tzn. „judikáty – jednou tak a podruhé onak“) soud?

gró spočívá v tom, že pokud ZP ukládá nějakou povinnost rozpornou s jinou povinností (prioritnější), pak prostě jako stat.orgán nenajímám nikoho na DPP/DPČ ale práci nechám zhotovit na SOD. To docvakne rozumu už školáka v 8-třídě ZŠ.

Váš příklad nejprve žádosti dle §1179 NOZ a poté žaloby na porušení ZP je nesmyslný (protistrana by vyzdvihla dobré mravy a soulad s §1179 a odmítnut by byl jako šikanózní) a nereálný (nemáte nic (judikát), kde by se to již obdobně řešilo).

Výmýšlýte jen způsob jak by mohl sluha (SVJ) zatajit a obhájit svoji neschopnost. Už bohužel nejsme ve středověku a nelze takového blbého svéhlavého sluhu nechat roztrhat psy, zmalovat jej (devíti ocasou kočkou) či způsobit mu úbytky na jeho oudech a nelze se ho ani zřeknout (nadělil nám ho zákonodárce) a tak nezbývá než pokusit se aplikovat, se vší odpovědností a vírou §159 NOZ, případně vyléčit sluhu z bludů sankcemi finančními, jsou li k dispozici.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.