Vložil Magda3 (bez ověření), 29. Červenec 2016 - 7:37

Pane RD, vlastníci na svém vyúčtování vůbec nepoznají, že neplatím a rozhodně mé „dluhy“ nebyly prozatím vlastníků nijak vyúčtovány. Máme přes 50 vlastníků (mezi nimi legislativce, právníky i jednoho soudce) a nikdo se nezajímá o to, jak má vyúčtování vypadat a zda je v souladu se schválenými pravidly.

Vlastníci tyto nevyúčtované služby jednou zaplatí. Buď až se promlčí, nebo až soud rozhodne o tom, že vyúčtování není řádné a tudíž ani neexistuje žádný dluh. A pak teprve se tento šlendrián výboru vyúčtuje vlastníkům. Ale stejně, jako se za lońský rok vyúčtovalo 150 tis. za právní služby a bylo to všem jedno, tak jim nejspíš bude i jedno, že za mě uhradí služby. Kdo chce kam.....

Víte, lidé jsou zvyklí z komunismu, že zaplatí činži a tím to končí. Zajímají se o to, zda doplácí, či mají přeplatky. Ale vůbec netuší za co a kolik mají platit a netuší, co se platí z dlouhodobé zálohy. To je bohužel fakt, na kterém nic nezměním a budu se s tím muset smířit, ale nemíním se do tohoto stáda zařadit.

Magda

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.