Vložil Sirius (bez ověření), 27. Květen 2008 - 20:34

zateplení panelového domu

A co na to astmatik ?
Není to pro neho nahodou katastrofa ???????? Doposud tj. před zateplenim a vymenou oken takove problemy , které uvadite nize nemusime vůbec resit .!!!!!!!!!!!!

Zateplení domu samozřejmě má svá úskalí , jelikož dům tak zvaně přestane dýchat přes obvodové plochy ale na druhou stranu jiná volba není jelikož ceny tepla jdou každým rokem nahoru. ( Ale astmatik radeji ty peníze venuje do drazsiho tepla nez do takovehleho zatepleni ) Lidé se musí naučit v zatepleném domě větrat, ( proc se musíme ucit vetrat a drahocene teplo poustet zase ven , když to nyní delat nemusíme není to zatepleni nejaky zvraceny pocin ? ) jelikož nedostatečné větrání je právě zdrojem plísní které se tvoří z vnitřní vlhkosti,( vzdit zadne plisne tady před zateplenim nemame ???? ) ve snaze ušetřit za teplo se často větrá velmi málo nebo nedostatečně. V bytových jednotkách by se měl alespoň 2× za den udělat průvan aby se vyměnil vzduch ale neochlazovali se stěny bytu ( uděláme pruvan bez ochlazeni – tak to je perla ) , větrání tak zvanou mikroventilací je nedostatečné !!!!!!!!!!!! Vyrobce
Je pravdou, že kontaktní zateplení polystyrenem snižuje prostup vodních par (to je dáno vlastnostmi polystyrenu) ale pokud v obyvatelích tato obava přetrvá, je možné zvolit zateplení z minerální vaty, je sice dražší, ale zato prodyšné.!!!!!!!!!??­???????

Tak proc proboha ten polystyren ????????? A to cele nestasne zateplovani ???????!!!!!!!!!!

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.