Vložil vlastní zkušenost 2 (bez ověření), 27. Červen 2016 - 0:54

Pane Purple,

já sem nešel do tohohle vlákna brečet. Já jsem reagoval na JarkuSVJ, který mne nadzdvihl a který tu žvatlá, že přes soudy cesta nevede a I MNĚ podsunul, že bych se rád soudil.

Tak NE, znova říkám, že já se nemám zájem soudit, pokud mi není narušováno základní právo na kontrolu, na kontrolu závazků které na mne někdo uvrhuje, a pokud okolo mne nevztyčuje plot sektářství (dlouhodobě).

Ano, máte jen moji verzi. Myslíte že když jdete hledat právníka (prostě proto, že nemáte dost peněz na silovější řešení) že ten se hned pasuje do role mediátora nebo se cpe do role soudce? To by se asi moc na Vás finančně nenapásl. Mám za to, že Vy nemáte na to, dělat ani toho mediátora.

Pokud jde o Vaši reakci: neraďte mně, raďte tazateli „Zdeněk888“. Já nevím v čem s Vámi „Zdeněk888“ souhlasí, když PRO NĚJ neuvádíte ani tolik, zda „Má oprávněný nárok nahlédnout do všech listin týkající se schůze shromáždění vlastníků a vytvořit fotokopie“. Má nebo nemá? Víte nebo nevíte?


A Vaše rada pro mne: TO na co se ptá „Zdeněk888“, na to je odpověď celkem snadná, až „Zdeněk888“ sezná že právo má, přijde na to že musí přijít na to jak to právo vymoci (jj, já jsem právě v této fázi). Obecné plky, že všechno vyřeší „Shromáždění spravedlivých“ už nemohu ani cítit a nikoho kdo se tím ohání, zvlášť pokud takovými radami zapleveluje mysl neználků. Zvlášť jsem alergický na to, pokud pokus naznačit radílkovi, že jeho výplod není SWOT ale snůška nesmyslů je reakcí, že mám „prodat byt a najít si jiné bydlení“.

Odkaz na soud uvedl „ivanq“ – Vy pouze orodujete za jeho „názor“ ale Váš vlastní názor/zkušenost je kde? Já tedy nevím jak by mohlo pomoci Vaše volání po „audiatur et altera pars“ …

…když mne okradá zloděj (SVJ formou hlasování „spravedlivých“) bezostyšně (tzn. nebojí se trestu ani odplaty) tak Vý byste rád si vyslechnul i je, abyste co? Abyste nám oběma (nebo lépe jen mně?) dal psychologickou radu že „v klidu se vše řeší lépe“, nebo že si mám "dát kafe a jít k TV jako ostatní spravedlivci v SVJ a dát výboru "klid na práci"" a abych se nezabýval něčím, čeho se nedožiji ????

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.