neoprávněné účtování více osob v bytě a neuznaná reklamace v elektronické formě

Vložil LudmilaB, 21. Červen 2016 - 23:06 ::

Dobrý den,

hledám radu jak rešit, že mi předseda výboru SVJ účtuje víc osob v bytě než kolik tam bydlí.
Druhý rok pronajímám byt mladé ženě malým dítětem. cca 1× za ctvrt roku má návštevu někoho z rodiču – prodloužený víkend, max týden. Vyplnńovali jsme hlášení o počtu osob v bytě 2 ( paní s dvouletým synem). Bez mého vědomí předseda SVJ nahlásil správcovské firmě osoby 3., zjistila jsem to až z vyúčtování. Okamžitě jsem sepsala reklamaci, poslala v příloze na mailovou adresu SVJ a zároveň na správcovskou firmu. Pak ještě má nájemnice sepsala čestné prohlášení, že žije v bytě sama se synem a a vhodila v obálce do schránky SVJ. Na vyúčtování bylo napsáno: reklamaci podat písemně. Volala jsem do správcovské firmy,paní mi potvrdila, že elektronická forma je v pořádku a dostačující. Po návratu z dovolené jsem se dozvěděla, že má reklamace byla zamítnuta proto, že nebyla podána písemně.
Jak je to v době, kdy se ani faktury netisknou a posílají jen elektronicky? opravdu je možné zamítnout reklamaci z tohoto důvodu? Mám za to, že jde o šikanu ze strany pana předsedy výboru. Nevím zda stejně důkladně sleduje všech 30 partají v domě, ale na naši nájemici se opravdu soustředil.
Děkuji za radu Ludmila

Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.