Vložil Pub (bez ověření), 21. Duben 2016 - 13:51

jj, jen si do budoucna „zatopte“…

…nebo nevíte, že úvěr je „finanční služba“ a že ji SVJ nemá oprávnění poskytovat? Jestli jste si schválili zateplení, fajn. Otázka financování Vaší kratochvíle (tj. zateplení) ale je něco úplně jiného, že. Teď byste měli každému vlastníku vyčíslit jeho alikvótní podíl a ten mu předepsat formou jednorázového příspěvku na správu domu (§15/1).

A ti Vaši přehlasovaní, nebo ti co mají hluboko do kapsy, nebo ti co jsou držgrešle, se klidně mohou srotit do skupiny, kterou za poplatek může SVJ zastupovat a může jim tedy dojednat jejich individuální účast na úvěru. SVJ si ale nemá co brát investiční úvěry.

Necháte si poroučet jedním větším vlastníkem (Městem), nebo mu ukážete kde je jeho místo, tj. že již je jen jedním z mnoha ostatních vlastníků, mající pouhých 36% a TO tedy tam kde mají rozum, na vládu nestačí.

Schválení zastupitelstva Města ani jeho Správce tedy nepotřebujete. Jen musíte přestat myslet jako vazalové z podhradí. Když ne, tak pak žebrejte u těch Vašich „zastupitelů“. Ale je zjevné, jak to dopadne.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.