Vložil Magda3 (bez ověření), 30. Březen 2016 - 22:02

Pane Pavlíku, z příspěvků pana Zdeseneno i pana lakeho je celkem jasné, že co se týká soudců, judikatury a právníků mají celkem stejně kritický názor i když ho každý vyjadřuje po svém. Pouze se každý k tomuto šlendriánu jinak staví. Pan Zdeseny se s neschopností soudců a nemožných judikátů smířil a podřídil se jim. Má to své výhody. Jít s davem je minimálně pohodlnější. Pan lake se nebojí jít proti proudu a je ve svých názorech zásadový a kritický. Ani jeden z těchto přístupů není špatně.

Co se týká spílání jednoho či druhého oponenta, pak si přečtěte, zda lakeho „příznivci“ nabádají ostatní k tomu, aby pana Zdeseného někdo ignoroval, či zda tady zesměšňují každého, kdo se staví za názor pana Zdeseneho. A pak se podívejte, kdo na tyto stránky dává příspěvky s úmyslem urazit a nic jiného nám nesdělit.

Za sebe říkám, že čtu většinu názorů o kterých si myslím, že za něco stojí. A diskuse s panem Zdeseným jsou pro mě velmi důležité právě proto, že s lakem nesouhlasí. U soudu ale budu používat argumenty lakeho, protože mě přesvědčil on. A budu doufat, že narazím na soudce, který bude mít odvahu a nebude se bát jít proti proudu.

Magda

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.