Vložil Werewolf, 2. Březen 2016 - 18:59
  • Jaký vliv má na právní vztah to, jestli je majitel vozu spolumajitelem servisu? Žádný, jestli je spolumajitelem, zda má osobní zájem na chod servisu nijak nesouvisí s tím, že za opravu musí zaplatit i v případě dohody o splácení.
  • Servis tím umoří Váš dluh a jak následný zisk po odečtu nákladů využije je na něm. Pokud bude ochoten Vám slíbit, že jej věnuje na dobročinné účely fondu ohrožených dětí v Tazmanii obětovaných za úplňku, proč ne.
  • Rozdíl mezi zálohou a příspěvkem je snad jasný ne? Zálohu skládám na budoucí konkrétní účel, zatímco příspěvek skládám na již definovanou uskutečnenou službu, u které již byla vyhodnocena přesná suma. Faktura, zaplacená služba…
  • Jestli investicí do nějakého předmětu (byt, auto, podnikatelský subjekt, výstavní plemeno švýcarského býka) vzroste hodnota tohoto předmětu přesně o danou investici, je pouze splekulací investora. Nemá žádný vliv na tom, že investor musí investici doplatit. Jestli prodejem předmětu se mu investice vrátí, vydělá nebo prodělá, není předmětem problému a je to pouze spekulativní problém investora. Kupujícího toto nezajímá. Pokud dáte 20tis za GO motoru do totálně zrezlého Favorita, těžko najdete kupce, který by Vám tuto cenu za vůz zaplatil. (jedině znalce, nadšence) Ať najdete nebo ne, nemění to nic na tom, že za GO (generální opravu) zaplatíte tak jako tak, že?

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.