Vložil Pub (bez ověření), 25. Únor 2016 - 4:17

„…rozšířeným ve stádech českých ovcí: platit do nekonečna neexistující „fond oprav“ a netušit na co jsou ty peníze určeny…“

Ojojoj! pozor, Lake omylem zřejmě upil z poháru živé vody a na chvilku uzřel to, na co tady hledá návod většina neználků. Divím se, že za 6-let studia práv, si již neotevřel konzultační kancelář „Hraběcí rady s.r.o“ – mohl by klidně účtovat 10.000 Kč za rady typu: kdo jednou začal „platit do nekonečna neexistující „fond oprav““ jej bude platit dokud spokojeně nezemře (šlechta z výborů a jejich družina velebících v knihovničce stanovy SČMBD), nebo nezemře finančním vyčerpáním (kdysi nájemníci, pak vlastníci, a teď již jen tupé ofce).

Lake tu na nás valí ftipné hyperboly a glosy …třeba o super-stanovách z dílny SČMBD, když proti nim nemá žádný účinný způsob zvratu. A přidává svoje báchorky o NOZ, svoje báchorky o prasečím právu, .. a dalších.

Jednu pravdu Lake má: „Z takové hromady zlaťáků se dobře bere plnými hrstmi, ",
jenže tato "pravda“ kterou nepopírám, je nám zde na dvě věci (na NIC a na …O). Měli bychom tu hledat řešení. Řešení alespoň trochu schůdná, realizovatelná, a nelépe ověřená praxí.

A jak poznat „hraběcí rady“: namátkou jeden vzor: ZDE

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.