Vložil Pub (bez ověření), 14. Únor 2016 - 23:30

Poradím ti, jak si zablokovat účet: aplikuj SW na komplexní stahování stránek na adresu www.portalsvj.cz a ISP (www.skok.cz) na kterém je PortalSVJ provozován to vyhodnotí jako DDoS a již nikdy se na tento server ze své IP-iny nebudeš moci → ani podívat.

Jinak s výmazy nesouhlasím, pokud jsi sem v minulosti psával (ať již kraviny, nebo k věci), pak vlákna ze kterých bys byl vymazán, by mohla ztratit srozumitelnost (bez ohledu na to, že tvoje invence za nic nestojí) a vlákna by bylo nutno buď upravit nebo vymazat. Proto ti na tvoje blbožadavky Admin neodpovídá.

Bohužel je pravda, že Admin umožnil některým „expertům“ ve vláknech měnit obsah a mazat jim nepohodlné příspěvky (které ti zlotřilci považují za vadné). Za dobu co tu jsem, jsem zjistil, že radioaktivních trotlů tohoto typu je zde v počtu „na prstech jedné ruky“ a …
prakticky jsem se setkal jen se dvěma „experty“ co tu zde příspěvky skutečně mazali a s jedním co cizí příspěvky upravoval. Tak to je zase pozitivní (že jich je tak málo) :) :) :).

PS: „vystřízlivění přišlo pozdě“ ??
Copak se ti stalo – aplikoval jsi zdejší anonymní rady bez použití rozumu? Pobreč si u nás :)

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.