Vložil Jaruška (bez ověření), 12. Únor 2016 - 1:07

Možná s tím vážně sekněte, čím dříve, tím lépe…

Co byste poradilo vlastníkovi kočárkárny Vy?

Aby si najal v okolí místnost na parkování kočárku a poslal Vám účet?

Píšete: „Budou se zbytečně vydávat společné peníze na úhradu těchto prostor cizí firmě.“ Takže je třeba zabrat cizí prostory zdarma? Nebo patří kočárkárna SVJ? „Píšete „na sluhu musíte opatrně, Vám to jenom patří a on tam vládne“. No tak to kdybych tento názor od Vás slyšela, tak hned druhý den funkci ve výboru pokládám a na příštím shromáždění navrhnu na funkci ve výboru Vás.“ Děkuji za důvěru.

"My teď ve třech momentálně řešíme např. neplatiče, Rad k neplatičům, Vy nemáte sankce za neplacení? Tak si je nastavte, Dluhy jsou byznys, nevíte to? Banky, ˇuvěrové společnosti atd. tak do toho.

„vyúčtování“ Raději to svěřte odborné firmě, jinak to bude paskvil a nějaká Jaruška Vám to hodí na hlavu.

„výběr firem na opravy pro letošní rok“ jo, to znám, ale zase si tak moc člověk nevybere, odbornost a poctivost na každém kroku…

„připravujeme si sami stanovy, abychom ušetřili za notáře“ Evidentně nechápete, k čemu slouží notář a tvorba stanov nepatří do rukou bez základního právního povědomí, tedy už vůbec ne lidem, kteří schvalují zábor cizího majetku, to to dopadne. „přitom chodíme do práce“ funkce ve výboru je práce, takže si ji nechte zaplatit, pořádně, u nás o ni je zájem, je dobře placená, bohužel vykonávaná zcela mizerně

„takže kdy na to je čas- večer. A máme rodiny.“ Moje rada zní, nedělejte to. Zničíte si kus života a nikdo to neocení. Dělwjtw to leda pro peníze a za peníze.

„A pak si přečtu názor nějaké Jarušky, a mám chuť s tím seknout.“ Chápu Vás, SVJ je naprosto debilní vynález. Mám to za sebou, těch šanonů, hádek doma, s lidmi, toho času, který jsem mohla věnovat dětem, rodičům, sobě, práci, která mě těší.

Proč myslíte, že v NOZu je možnost dát tuto práci nečlenům a proč už se hlásí profesionální předsedové SVJ?

Dejte to profíkovi a věnujte se práci a rodině a od něj žádejte profesionální výkon, co Vám jinak mám poradit?

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.