Vložil Magda3 (bez ověření), 3. Únor 2016 - 13:49

Pane Evžene, já zde judikát zveřejnila. Zkuste pohledat, určitě ho najdete.

Samozřejmě počítám s tím, že budu přesvědčovat VS, případně NS a případně i ÚS. Pokud si některý soud nedá tu práci a nevysvětlí mi, proč je můj názor špatně, tak to skončí až u Ústavního soudu. Jsem s tím smířená.

Já jsem četla „argumenty“ paní Mírovské několikrát. Vy také? Pokud ano, můžete mi jednoduše vysvětlit, v čem spočívá její argument, proč se na stará SVJ použije NOZ? Protože u nás se říká, pokud neznáš odpověď a nechceš to přiznat, zamotej ostatním hlavu svými výmysly. Až tedy zjistíte, co paní Mírovská chtěla svým dlouhým vysvětlením říci, dejte mi vědět.

Já mám v tomto sporu dost peněz a ještě mě to bude dost stát. Pokud zjistím, že v argumentech, které tu pan Lake předkládá je chyba, tak se podle toho zařídím. Nemám jediný důvod někomu věřit a někomu nevěřit. Dělám si svůj vlastní názor na základě toho, co si přečtu. Nemám jediný důvod nepřipouštět jiné argumenty. Zbytečně mi podsouváte něco, co není pravda.

Argument = důvod nebo doklad, že nějaké tvrzení je pravdivé nebo naopak nepravdivé, že platí nebo neplatí. Tvrzení, že je něco pravdivé proto, že to stále opakuje většina argumentem není.

Magda

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.