Vložil Vladyn, 24. Leden 2016 - 17:00

Ano, doteď jsem hradil na „neznámý účel“ protože tento portál čtu až poslední rok. Protože jsem to platil „dobrovolně“ nedalo se s tím nic dělat. Proto se ptám, jestli teď, když SVJ přeúvěrovalo starý úvěr novým, můžu nějak využit svá práva a udělat v těchto platbách pořádek. Reaguji na Lakeho názor, necituji úplně přesně „Ten kdo jednou začal platit dobrovolně....... už nemůže "změnit názor“. Tak teď chci poprosit Lakeho, jestli se nedá nějakým způsobem vnést do placení svěží vítr.

Ihned po schválení nového úvěru jsem vyzval výbor k objasnění položek, zdůvodnění na co se platí a proč po mě chtějí úvěr a pod. Výbor už připravuje nové rozpisy, kde prý bude všechno vysvětleno.

P. Lake. v našem zápisu o schválení příspěvku… je formulace „příspěvek do fondu oprav“, v evidenčním listě se to jmenuje „Dlouhodobá záloha“. . Ačkoliv tento pojem nic neznamená, tak jsem ho několik let v dobré víře platil. Mezitím je barák zateplen cca 13 mil. ale ovce si chtějí spořit dále na případné opravy. Je tedy možnost vystoupit nějak z vlaku?

PS: Vím, že neexistuje Fond oprav, chápu rozdíl mezi 15/1 a 15/2, ale to vím až poslední rok a navíc nás je málo na změnu. Když už nezvládnu provést změny v domě, chci si aspoň pomoct sám. Dá se tedy něco dělat v rozjetém vlaku, když se na jedné stanici měnil úvěr? Od schválení úvěru čile korespoonduji a namítám, ale odpovědi chodí pořád zmatečné.

vladyn Děkuji za případný návod.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.