Vložil Pub (bez ověření), 23. Listopad 2015 - 0:09

Omyl. Nepřipadá mi „slušné“ aby za chyby v řízení (ohledně vymáhání dluhů) SVJ Vašeho a jiných SVJ platili nabyvatelé. Připadá mi to jako podrazácká lumpárna. Připadají Vám tyto formulace „agresivní“ ? Ano jsou. Protože lidmi jako Vy jste, jsem frustrován. Pokud někdo zastává a propaguje názory v rozporu s právem a za právo má, že

  1. cit. „…lidé bez právního vzdělání dokáží pracovat …“
  2. cit. „…většina lidí, co si do osobního vlastnictví pořizují byt, nepřemýšlí…“

pak je třeba snažit se, jej dostat do názorového propadliště.
Víte, většina lidí bez lékařského vzdělání většinou nemůže provádět chirurgické zákroky, protože umí jen přiložit obvaz a někdy ani to ne. Většina lidí bez právního vzdělání dokáže pracovat – ale ne v oboru práva. A poskytovat právní služby bez tohoto vzdělání jiným, je dokonce v roporu s právem.

Z mého pohledu pak Vy, zřejmě bez vzdělání v oboru psychologie – vandrujete i do oboru „sociální komunikace“. Možná si pletete „slušnost“ a s „korektností“? Co já vím, se „slušností“ člověk dojde k prvním zavřeným dveřím. Pokud zůstane „slušným“, zůstanou zavřené.

Pokud jde o názory osob, kteří zde již nevystupuji: nu mají jiné zájmy. Ve světě kapitalismu není nic „zadarmo“ a zvášť u pí. Klainové to platí – viz její portáleček www.klaiex.cz. To jí není důvod zazlívat, má prostě již jiné zájmy nebo jejich SVJ je ideální a funguje ideálně. Jistě Vám ale na Váš přímý osobní dotaz odpoví.

Pan Pavel je s Vámi ve shodě (alespoň co se přechodu dluhů týče), chápu tedy proč jej vyzdvihujete.

A pokud jde o mne: chcete li na mne reagovat, pak prosím se držte meritorní části Vašeoho náhledu na věc: cit. IK „…Kdyby se nový vlastník však rozhodl od smlouvy odstoupit, tak zřejmě do dneška není nic zaplaceno, a dluh by rostl dál, přestože všechny úkony na jeho vymožení jsou prováděny…“. Podvedli jste nového vlastníka a rozdmýcháváte temný oheň sváru. Mně to cool-nepřipadá a připadá li Vám tento můj názor agresivní – budiž, musí to být.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.