Vložil lake, 18. Listopad 2015 - 19:31

Kiki, psal jsem zde, a napíšu to znovu:

  • Pro definici jednotky(1994) se nepoužije část NOZ o bytovém spoluvlastnictví, nýbrž ZoVB.
  • Pro definici právní osobnosti SVJ(2000) a rozsahu právní způsobilosti SVJ(2000) se nepoužije část NOZ o bytovém spoluvlastnictví, nýbrž ZoVB.
  • Pro vnitřní právní poměry uvnitř SVJ se nepoužije část NOZ o bytovém spoluvlastnictví, nýbrž SVJ se řídí i nadále svými stanovami.
  • Pro vztahy mezi vlastníky jednotek(1994) a spoluvlastníky společných částí se nepoužije část NOZ o bytovém spoluvlastnictví, nýbrž se i nadále uplatňuje dosavadní právní úprava – ZoVB.

Rozumím, že v tom máte hokej. Ale to máte z toho, že věříte nepodloženým fámám. Zkuste sama napsat jednu jedinou námitku vůči tomu, co zde píšu. Jen aspoň jednu jedinou. Nepočítá se sdělení, že stará Pašková něco řekla staré Kaškové v samoobsluze a zaslechla to stará Blažková. Chtěl bych slyšet alespoň jeden jediný právně podložený argument z těch Vámi jmenovaných zdrojů.

Pokud takový argument není zveřejněn, pak uvažujte o tom, že jste naletěla na fámy, které nemají žádný právní podklad. K tomu si prosím přečtěte: http://www.portalsvj.cz/…ara-blazkova

lake

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.