Vložil Werewolf, 1. Listopad 2015 - 9:11

Ptal jsem se jasně, jak by mohl vypadat vzor smlouvy, kterou by předložilo svj vlastníkům před vzetím úvěru. Nijak jsem zde nevytvářel konstrukce, JAK k tomuto kroku dojít! Vůbec se zde nebavím o tom kdo a jak to má schválit, to je úplně jiná diskuze též stokrát omílaná.

Samozřejmě předpokládám situaci, že se všichni dohodnou na zateplování a na tom, si svj na to vezmě úvěr. Předpokládám též (pouze příklad), že vlastníci nebudou mít finance na jednorázové uhrazení příspěvku této akce a BUDOU chtít využit toho, aby svůj dluh vůči svj mohli postupně splácet. Tedy předpokládám, že ano, toto budou vlastníci chtít a já chci vědět, JAK následně postupovat, jak si to na papíře pojistit, jak p. Lake v článku uváděl.

A proč jsem svůj předpoklad neuvedl rovnou? Inu protože to nijak nesouvisí s dotazem! Ptal jsem se jasně na vzor smlouvy a bylo úplně bezpředmětné jaké kroky chci absolvovat před tím, jestli se shodneme nebo ne, či zda budou mít ve večerce čerstvé rohlíky! To nebylo předmětem dotazu.

Když se Vás začnu ptát na cenu rohlíků u Vás v obchodě, taky začnete zjišťovat, proč nechci raději chleba, že je zdravější celozrnné pečivo a že se máslo na chleba lépe maže, atd.?

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.