Vložil Werewolf, 21. Říjen 2015 - 14:48

Ano vím, řádný hospodář je zde vlemi často omílán, jsem si toho vědom. Taky jsem zde proto, abych věděl, jak oný hospodář má řádně jednat. Domnívám se, že se nikdo nenarodil se znalostma potřebnými pro výkon této funkce. Každý se to nějak naučil, popř. doučil, co neznal. Já se tohoto "učení" chopil z toho důvodu, že všichni v domě se od toho striktně distancují a jsem přesvědčen, že si dokáži osvojit znalosti pro tuto funkci. S mými profesemi to má dost společných znaků.

Pokud si něco pletu, budu rád za poučení. Mám za to, že za řádné rozúčtování služeb, za zajištění služeb zodpovídá též společenství, krom dalších věcí, stanovených zákonem. Elektřinu a plyn si zajišťuje každý sám na sebe, ale zbytek funguje "dohromady".

Jaký je tedy rozdíl mezi dodávkou a službou? Když jsme zde konzultovali navrhované Stanovy, sám jste se divil, že mezi činnostmi společenství nebylo uvedeno zajišťování služeb.

2/1 Neúplné. Proč zde není uvedeno i zajišťování služeb? Či snad vaše SVJ nebude zajišťovat vůbec žádné služby?

Co tedy bylo míněno oněma službama?

Myslím, že mě zdejší web již mnoho naučil a netvrdím, že jsem pánbů, který už zná všechno, jistě se najdou oblasti, které se doučit ještě mohu.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.