Vložil Korky0202, 13. Říjen 2015 - 5:39

Víte, o tom, že sušárnu nebudete využívat, jste si rozhodli sami. Když jste kupovali byt v daném domě, určitě jste se seznámili i s tím, že je v domě sušárna.

Samozřejmě, že je možné nějakým způsobem toto vyřešit, jak už zde však bylo napsáno byl bych v tomto směru opatrný. Už jen z toho titulu, že se pak může někdo ohradit, že tu existuje „jiná věc“, kterou on přeci nevyužívá a platí, například provoz STA, výtah a mohl bych pokračovat. Určitě je třeba vytápěna místnost, která slouží členům výboru, vy ji též nemusíte využívat, měli by snad teplo spotřebované v této místnosti, která je též společná, platit členové výboru z titulu své zvolené funkce?

Můžete se v domě dohodnout změnu stanov, stanovit pravidla pro používání i rozúčtování nákladů na jednotlivé místnosti či technologie jen pro určitý okruh vlastníků.

Víte, je to něco obdobného jako ve státě, také platíte daně, ze kterých jsou placeni úředníci a prostory, ve kterých pracují, aniž byste někdy využili jejich služeb. Také Vám to nezakládá právo na to platit nižší daně.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.