Vložil lake, 17. Říjen 2015 - 23:08

Milý pane „-“, žvaníte.

Podle § 1 NOZ (což je úplně první a nejdůležitější ustanovení NOZ) platí: „Nezakazuje-li to zákon výslovně, mohou si osoby ujednat práva a povinnosti odchylně od zákona; (…)“.

Zdůvodnil jsem zde, že § 6 zákona č. 67/2013 Sb. není kogentní ustanovení. Jde totiž o úplné prd, o drobnost: je pouze na vlastnících samotných, že se podle § 1 NOZ dohodli na nějakých pravidlech rozúčtování služby, prototže ta pravidla jim všem vyhovují.

Jste jako ten šílený sadistický dozorce v koncentračním táboře Mauthausen, který vězně trestal za neexistující provinění jen proto, aby jim předvedl svou neomezenou moc. Naštěstí my jsme svobodní občané. Nejsme Vaši vězni a nejsme vydáni na milost a nemilost Vašim zuřivým paranoidním bludům o Všemocném Státu, který leze občanům i do talíře a kontroluje, co si smějí myslet a co si smějí spolu sjednat. Jděte se léčit, prosím. Mezi svobodnými občany v právním státě nemáte co dělat.

Mimochodem, ujednání o pouhém rozúčtování jakési služby určitě není „právem týkajícím se postavení osob“. Pusťte si na hlavu studenou vodu, dokud ten záchvat nepřejde.

lake

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.