Vložil Korky0202, 3. Říjen 2015 - 9:24

Budu parafrázovat Váš příspěvek a váš častý přístup:

Prdlajs, pane Lake. Uvedl jsem paragrafy, které rozhodně nejsou paragrafy s uvozovkami, takovou manipulaci může provádět pouze člověk neznalý dané problematiky. Už jen tím, že tvrdí, že se dané problematiky netýkají, ukazuje na to, že jste na úrovni oněch blbů a trollů, které tak rád zmiňujete, neb nejste schopen pochopit souvislosti a návaznosti jednotlivých právních předpisů.

Manipulujete a překrucujete, či nechcete pochopit a chápete pouze po svém. Já nepsal nic o povinnosti, že mi musí někdo předkládat občanský průkaz.

Zmíněný zákon č. 280/2009 obsahuje identifikaci obecného identifikátoru, který je nutné uvést při registraci k dani či poplatku, na který odkazuje právě zákon č. 565/1990. Pan Korky může být v dané věci osoba, která má odpovědnost za správnost registrace a může si tedy od osoby, pro kterou zajišťuje tuto registraci požádat o ověření správnosti údajů či jejich doplnění. Nikde jsem nepsal o tom, že mám nějaké právo šmírování či oprávnění.

Jde o to, že je dobré si data, která musím z nějaké povinnosti mně vyplývající ověřit, občas je to třeba zmíněný obecný identifikátor, který zjistíte, že patří opravdu dané osobě schopen zjistit jen a pouze z OP. Netvrdím, že mi tím vzniká nějaké právo někoho lustrovat či šmírovat, to může tvrdit pouze troll, který to chce chápat nějak jinak. Je na mne, abych osobu, u které si potřebuji ověřit osobní údaje přesvědčil, že je to nutné mít vše v pořádku, že to je vhodné a výhodné pro obě strany.

Když přijdou lidé na Shromáždění, tak je též prosím o předložení občanského průkazu a zapsání jejího čísla na prezenční listinu, bez ohledu na to, že je znám třeba 10 let.

Nicméně požadovat OP s důvodem, že na základě předložení OP bude vystaven výpočtový list, mi připadá naprosto nadbytečný.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.