Vložil Jindřich Trubka (bez ověření), 11. Říjen 2015 - 9:57

Pane lake napsal jste, ať si přečtu vyhlášku č. 372/2001 Sb.já ji přečetl a citoval, že trubka není otopné těleso. Vy na to že ve vyhlášce je chyba. Já tvrdím, že chyba je ve vás a neumíte to pochopit.

Dále píšete, že pokud někdo neví co je otopné těleso ať si najde význam na www.význam-slova.com. Zkuste si na stejném odkazu vyhledat význam slova : fond oprav. Také budete tvrdit, že je to správně ? Takže opět vaše argumentace je zcestná.

Pak také zmiňujete skripta Stavební fakulty. Tam jsem také nikde nenašel, že je trubka otopné těleso. Našel jsem ale slovní spojení : připojení těles na rozvodné potrubí se provádí z pravé nebo levé boční strany.

Z uvedeného vyplývá, že nás tady všechny vodíte za nos a vaše tvrzení, že na všech trubkách(už jste opravil že vodorovných se to netýká) v bytě by měli být indikátory je zavádějící.

V našem státě naštěstí rozhodují o tom co je správně nezávislé soudy a ne pan lake který prohlásí, že je ve vyhlášce je chyba. Doložte tedy vaše tvrzení nějakým rozhodnutím soudu o tom, že na trubkách nebyly osazeny indikátory a tím bylo rozúčtování vadné. Jsem na toto zvědav, už teď bych se vsadil o basu piv, že toto nikdy nedoložíte :-)

Hezký den Jindra Trubka

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.