Vložil Hubert (bez ověření), 29. Září 2015 - 17:13

Kdyby jste byl u nás … mohli jsme jít dál a rozhodlo by se třeba ve 3 kole, ale takhle přešlapujeme stále na místě. Jednu advokátní kancelář jsem měl skoro před podáním žaloby na nás… popovídali jsme si, nastínil jsem další očekáváný postup … a k mé smůle do toho pak nešli.

Neexistuje pouze jeden paragraf .. jsou i jiné zákony, kterými by jsme argumentovali a u nás jsme přesvědčeni, že za určitých podmínek můžem .. jak již bylo řečeno, jedná se o aplikační praxi.

Diskuze u nás probíhala několik měsíců .. není to rozhodnutí po 30 minutách.

Nebojte neubližujeme našim členům, je to drastické opatření, ale velice účinné.

V odchylkách máme cca 6 lidí a vše umíme popsat či vysvětlit, proč se tak děje i na jednotlivých radiátorech

např. vytápění na zasklených lodžii z obýváku a pod, další po zaplacení nedoplatku okolo 20-ti tisíc se v následujících letech stal nejspořivějším odběratelem a jsou mu vypláceny největší přeplatky

jedinou úpravu, kterou bych zpětně udělal je zvýšení základní složky na 50% … ale nic není ideální

Kromě tohoto opatření jsme udělaly i další a spotřeba nám klesla, lidé mají přeplatky a za 5 let jsem nemusel zvedat služby i když se mění ceny a DPH.

Dodatek … na kolik vystoupí u Vás základní složka pokud používáte limit 40% ? .. nebo co s těmi čísly pak děláte ( vím, že to dělá nějaká firma, ale Vy jste kdo kontroluje správnost vzorců a výpočtů ).

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.