Vložil Korky0202, 23. Červenec 2015 - 19:57

Budu reagovat pouze na Vaše body:

  1. Nemluvíte pravdu, vydělává bytové družstvo, které mělo uzavřenou smlouvu, nikoliv vlastníci. Tazatel uvádí, že jsou nově vzniklé SVJ. Nehledě na to, že ani já ani vy neznáme chronologii instalace zařízení a vzniku „nového“ SVJ.
  2. Odvádíte řeč na úplně jiné téma. O tom, zde není řeč, mluvím tu o tom, že většina vlastníků něco odhlasuje a mne jako vlastníkovi, který nesouhlasil, vznikne daňová povinnost, aniž bych o tom rozhodl svou svobodnou vůlí. Jednoduše řečeno, nechci svůj majetek pronajímat a odvádět daň z přijmu z této ekonomické aktivity a VY jako většina o tom rozhodujete za mne. Daně a poplatky lze ukládat jen na základě zákona, nikoliv na základě rozhodnutí většiny, což tímto VAŠÍM rozhodnutím činíte. A naopak se opět mýlíte v tom, že daně a poplatky vybírá stát bez souhlasu občana. Daně, které odvádíte státu, platíte na základě svého vědomého chování – rozhodnete se nechat zaměstnat, odvedete z toho příjmu daň, rozhodnete se něco pronajmout – odvedete z toho daň, rozhodnete si koupit službu či zboží – v ceně zaplatíte DPH, případně spotřební daň.
  3. O tom, že by s danou instalaci již všichni vlastníci souhlasili tazatel nenapsal ani větu. Pokud mělo smlouvu uzavřeno BD, souhlasili s tím maximálně členové bytového družstva (možná), což sám uznáte není vlastník BJ.

Na vaše invektivy reagovat nebudu, nejedná se o argumenty.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.