Vložil lake, 20. Červenec 2015 - 15:46

Pane Oline, Váš příspěvek je pěknou ukázkou falšování zdrojů v diskusi. Uvádíte dva výroky, které označujete za citáty z mých textů, a porovnáváte je navzájem.

Za prvé:

Oba výroky ale takto porovnat nelze. Každý je o něčem jiném. Můj text č. 1 se týká právních vztahů mezi spoluvlastníky. Můj text č. 2 se týkal přeměny právnické osoby SVJ(2000) na SVJ(2012). Osoba s rozumem průměrného člověka dovede jistě poznat, že ty texty se týkají každý něčeho jiného.

Za druhé:

Ale Vy jste se navíc dopustil podpásového úderu – zfalšoval jste můj výrok č. 2. Ten ve skutečnosti v originále zní takto:

Přesně toto jsem přece napsal i já v první větě úvodního příspěvku: budou-li vlastníci jednotek(1994) v SVJ(1994) chtít své právní poměry upravit podle NOZ, musí si ujednat (t.j. schválit se souhlasem 100%), že ruší rozdělení domu na jednotky(1994) a přijímají nové Prohlášení vlastníka s jednotkami(2012) a k tomu nové stanovy(2012). Jedině tak vznikne SVJ(2012) podle NOZ.“

Vy jste z mého textu vyškrtl první větu (zvýrazněna tučně). Asi jste tuto manipulaci provedl proto, že ta část odstavce se Vám nehodila: odkazovala přímo na úvodní větu oné diskuse, cituji: SVJ podle NOZ není a nikdy nebude SVJ podle ZoVB.

Protože z tohoto odkazu šlo bezpečně poznat, že můj text č. 2 je celý o SVJ, neváhal jste první větu odstranit a přidal jste na začátek velké písmeno, aby to vypadalo jako celý odstavec.

lake

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.