Vložil petrxc (bez ověření), 3. Červenec 2015 - 18:24

Víte, ono podobné jednání snášíte nejen „coby vlastník bytu“. Snášela byste ho např. i coby nájemník či vlastník rodiného domu, pokud by sousední dům jeho vlastník prodal či pronajal někomu, kdo by Vám nebyl po chuti. Pak byste klidně poslouchala také kravál, sbírala a uklízela odpad ze své zahrady a bála se o členy své rodiny, o domácí zvířata i o sebe. Asi byste si mohla dovolit ozývat se ještě méně, než se můžete ozvat nyní, kdy možná máte pocit, že mluvíte za všechny „slušné“ vlastníky.

Jiná otázka je, zda majetek nás občanů je dostatečně zákonem chráněn a zda společnost řeší závažné problémy, které, pokud se neřeší správně, vyústí nutně v podobné situace, ne-li v mnohem horší. Pak ale je nutno se zamyslet nad směrováním celé sspolečnosti, a podle toho také třeba jinak volit.

Také si myslím, že nemusíte být zde na fóru až tak konkrétní, aby všichni věděli, že se jedná o Romy. Pak by Vám člověk i více věřil. Takto bych nic nedal za to, že ty hádky neiniciujete Vy. Pokud jste se jich v domě třeba nějak dotkla svým nepřátelským jednáním, nevylučoval bych, že Vám to dělají naschvál. Pokud by byli tak hrozní jak píšete, jistě by se jich majitel snažil zbavit. U nás v domě bydlí skoro samí vysokoškolsky vzdělaní lidé, a přiznám se, že bych snad raději trpěl podobný binec v domě, než tyto „slušné“ chytráky. Neuplyne např. měsíc, abychom neměli před popelnicemi či na codbách domu vyhozené matrace z postele, kus gauče, kuchyňské linky, starý televizor nebo rozbitou kancelářskou židli, což „popeláři“ samozřejmě neodvezou, takže když je toho již moc i na chodbách domu, musíme vždy objednat autodopravu a likvidaci, a to platíme všichni. Takto například jednají přizpůsobiví „inteligenti“.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.