Vložil lake, 30. Červen 2015 - 18:40

Tak toto je ten Korkyho trestný čin podvodu.

Předchozí vlastník si nechá od SVJ zvelebit a zlepšit dům. Byt pak prodá za cenu odpovídající stavu zatepleného a revitalizovaného domu. Je tedy nesmyslné a podvodné Korkyho tvrzení, že „… nový vlastník bude využívat stejný výdobytek té revitalizace jako původní vlastník“.

Ano, bude využívat. Ale on to všechno už zaplatil v kupní ceně bytu, podvodníku Korky!!!

Pan Korky taky míní: „A původního vlastníka nutíte platit něco, z čeho nebude mít již užitek.“

Pan Korky jaksi zapomněl na to, že původní vlastník už ten užitek přece má – dostal za byt v opraveném a zatepleném domě vyšší cenu. A teď by se chtěl vylhat a vyklouznout ze svých dluhů, které ještě společenství nestačil splatit. To je drzost.

Pane Korky, nabádáte zde otevřeně k trestnému činu podvodu. Snažíte se napálit kupujícího Vaší jednotky. Přečtěte si laskavě Test sociální inteligence.
---------------------------------------------------------------

Dlužníkem je ta osoba, pro kterou SVJ opravilo nebo zhodnotilo její majetek. Správně by měl pan Korky doplatit SVJ vše do poslední koruny.

Ale pan Korky se zachová jako pravý český vyčůránek a podvodník. Přestane platit, odstěhuje se a tiše doufá, že nabyvatel se nechá podvést od členů výboru a začne hradit za Korkyho to, co už jednou zaplatil v ceně bytu. Z takových sviňáren se mi dělá špatně.

lake

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.