Vložil Anonymous, (bez ověření), 14. Červen 2015 - 3:26

Občan nebude muset dokládat vlastnictví nemovitosti, aby se mohl přihlásit k trvalému pobytu. Vlastníku bytové jednotky bude umožněno získat údaje o osobách, které jsou v ní přihlášeny k trvalému pobytu. To je vtip pane Pavle? Vlastníku bytové jednotky bude umožněno získat údaje o osobách, které se mu přihlásí do jeho bytu? To tedy znamená, že se bude přihlašovat k pobytu do konkrétního bytu? Tohle bylo vymyšleno pro exekutory. Přihlásím se sám kam chci, majitel má houby co do toho mluvit, že se mu přihlásím do jeho nemovitosti. To je stejné jakoby někdo schválil zákon, že můj automobil může používat každý, kdo jde kolem tohoto automobilu, když je někde zaparkovný. Prostě sednu a jedu. Jednoduše se zastavím u bytového domu a přihlásim se tam k pobytu. Nájemní smlouvu jednoduše sfalšuji. No a co, zkomá to někdo. Vždyť je všechno všech, jenom někdo konkrétní má povinnost za nemovitost zaplatit daň. Podle tohoto zákona se jim také uloží správní trest, budou-li uznány vinnými z přestupku. Komu jim se uloží správní trest – vlastníkovi nemovitostí?

Nově vznikne občanovi, nebo občanovi současně s oprávněnou osobou povinnost přihlásit se k trvalému pobytu do 15 kalendářních dnů od jeho změny. Kdo má být tou oprávněnou osobou?

Společenství vlastníků, nebo správci domu či vlastníkovi dána povinnost nahlásit změnu počtu občanů v domácnosti (v bytě), a to ve lhůtě 15 kalendářních dnů od změny. Komu se toto bude hlásit? NOZ platí od ledna 2014 a v našem společenství žádný vlastník ještě nic nikomu nehlásil, Žádný z vlastníků nenahlásil žádnou změnu, ačkoliv se u nás nájemníci střídají jako nové boty. Lidi kašlou na ty pitomé zákony, ani je nečtou.

Buzeruje tak někdo vlastníky rod. domků jako vlastníky bytů a to ve všech směrech? Je ještě někde takový bordel jako v tomto Čekistánu?

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.