Vložil Pub (bez ověření), 26. Květen 2015 - 10:41

Netvrdím, že můj způsob je dobrý. Hledám použitelný způsob. Kdo nic nehledá, nic nenajde.

Jo mám zmatek, vzpomeňte si na nějakého Laka – tvrdil tady, že „dluhy nemají nožičky“. No a já teď jsem v situaci, kdy zjišŤUJI, že to byla z jeho strany zřejmě jen NEPOUŽITELNÁ „reklamština“.

Já vím, že převod asi nezhatím, ale kdo nemá IQ-tykve by mohl porozumět obavě, že máli vlastník osobní dluh vůči SVJ ve výši cca 370.000 u kterého všechny indicie svědčí o tom, že jej ponechává hloupým trotlům ve stávajícím výboru SVJ, že tito trotlové pouze pověří účetní firmu aby dluh skryla v účetnictví až na dobu splatnosti úvěru (v r. 2028). stejným způsobem kryje i další dluhy

(já vím jen o několika, ale ty jsou v bagatelních částkách do 10.000 – a už nám na shromáždění o nich oznámili, že se prý budou „odepisovat“. Tak teď mám asi čekám, jak se teď „odepíše“ těch 370.000. Co vůbec znamená „odpis dluhů“ – jakože „co sme si tosme si… zapoměňte“ ??)

Takže by fakt bylo paráda, kdybyste nezaujímal jen negativistická stanoviska „o nereálných fantaziích bez právního podkladu“ které mi sice pomohou nejít špatným směrem, ale ani nenaznačí, kam jít lepším směrem.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.