Vložil PELE (bez ověření), 24. Květen 2015 - 9:58

Také jsem si časopis chtěl předplatit pro své osobní vzdělávání. Odrazovala mě cena, tak jsem požádal o ukázkové číslo. Cosi mi poslali a odradil mě obsah :-)

I kdybych měl možnost časopis předplatit za „cizí“ peníze (tj. našeho SVJ), asi bych do toho nešel, to jedno číslo mě nepřesvědčilo, že tytéž informace v lepší kvalitě a často v praktičtějším obalení nenajdu i tady na portalsvj.

Lepší články se dají roztroušeně najít po odborných právnických časopisech, jako jsou Bulletin advokacie, Právní forum, Právní rádce, Právní rozhledy, Rekodofikace a praxe, Daně a právo v praxi. Chápu, že Lake by asi nesouhlasil :-)

Co se týče obecné produkce Verlag Dashofer, odebírám emailovou konferenci Účto2000 a když se tu někdo zeptá na produkty tohoto nakladatelství, tak se objevují vesměs jen negativní reference. Tak nějak jsem si v hlavě pro sebe udělal u tohoto nakladatelství vykřičník a dávám si větší odstup, když od nich něco čtu. Totéž se týká jejich školení (kursy.cz), na několik jsem se v minulosti přihlásil, ale všechny je zrušili pro nízký zájem, nevím, jestli je důvod v předraženosti (oproti školením jiných agentur jsou opravdu drazí) nebo kvalitě a nikdo se jim nehlásí…

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.