Vložil Magda3 (bez ověření), 4. Květen 2015 - 5:56

Pane Pub,

zálohy z roku 2012 jsou použity na část roku 2013 a 2014. Po mém zápočtu tedy nemám uhrazenou žádnou zálohu v roce 2012. Pokud obdržím bezvadné vyúčtování za rok 2012, tak ho samozřejmě uhradím. To samé s následující­mi roky.

Samozřejmě, že mám peníze na úhradu služeb i dlouhodobé zálohy. A SVJ mě nemusí žalovat, abych je uhradila. Uhradím je i bez soudu v případě, že se výbor začne dohadovat, opraví vyúčtování a nechá si schválit opravy a určí dle toho výši dlouhodobé zálohy.

Co se týká mého údajného dluhu, jak píšete. Nemám žádný dluh. Mám předplacené zálohy napřed. Čekám na řádné vyúčtování záloh 2012, 2013. Jak můžu hradit, když nemám bezvadné vyúčtování. Domnívám se, že ten kdo je v prodlení nejsem já, ale SVJ.

Ještě k nesporné pohledávce. Jsem přesvědčená, že o nespornou pohledávku jde. Uhradila jsem na účet SVJ zálohy, které mi SVJ řádně nevyúčtovalo.

Pane Pub, neplatím proto, abych na tom vydělala. Raději bych měla tyto věci vyřešení a uhrazené vše, co se týká mých jednotek. Jenom nevím jak, když vyúčtování je vadné, výbor nereaguje a já nejsem ovčan.

Nikomu tento postup neradím, ani netvrdím, že je správný. To budu tvrdit v případě, že proběhne soud a já uspěju. Pouze zde píši jak to dělám já.

Pěkný den.

Magda

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.