Vložil Pub (bez ověření), 8. Květen 2015 - 16:41

Flexo, posílej to na dodejku a máš po problému se schránkou.

Pokud naše SVJ zašle nějakou zásilku ovci, která se nechce dát voškubat a cuká se, tak pouze použije záznam z kamer co naše schránky „monitorují“ k tomu aby mu schránku „prohmátla“ v rímci „technické údržby“ kdy se kamery vypínají.

Ovce pak nemá šanci :)) – dopis jí byl doručen doručovatelem s licencí do místa, které ovce oznámila jako místo pro doručení. Fakt nikoho nezajímá, že ovce ačkoli požadovala umožnění instalace schránky nedobytné a bytelné, že jí to bylo znemožněno. Záznam z kamer samozřejmě slouží jen tomu kdo je „u vesla“.

Rozdíl v zaslání „do schránky“ a „na dodejku“ je jen 12 Kč.

Hele ono jde o zkušenosti – i když to převezme, může přeci tvrdit, že uvnitř bylo „něco jiného“ než tvrdíte Vy. Jak dokážete že obsah zaslaného dopisu byl (obecně) čitelný a (obecně) srozumitelný? Nedokážete. Nyní se pouze prokazuje „doručení“ namísto „nezpochybnitel­nosti doručeného obsahu“

„Nezpochybnitelnost doručeného obsahu“ – to je problém, nad kterým většina trotlů mávne hnátem a soud dá zase na „zvyklosti“ (OSŘ tento problém samozřejmě neřeší – řeší JEN doručení).

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.