Vložil Anonymous (bez ověření), 12. Duben 2008 - 20:57

Vážený anonymousi, pokud nejste novým návštěvníkem „okinfa“ mohl by jste už vědět, že zde bylo několikrát uváděno, že se anonymům nebude odpovídat. Považuji otázku „vlastnictví stěn bytového jádra“ za dosti důležitou, proto se přesto vyjádřím k vašemu příspěvku.

Pokud je uvedená citace z Prohlášení autentická s vaším Prohlášením (SVJ), pak se mi její formulace a volba terminologie nejeví zrovna profesionální: „…kanalizace, topení…“,…„vnitřní okna“ – to jsou okna do chodby ? nebo světlíku ? nebo jsou vnitřní částí dvojitých (špaletových) oken ?

Co se týká nenosných příček, těmi jsou míněny v ZoVB příčky uvnitř BJ, oddělující jednotlivé místnosti BJ, nikoliv ty, které tvoří obvod bytové jednotky a oddělují ji od „společných částí domu“ (viz podrobněji v „Jádro bytu –1“) .

Z vámi uvedené citace, „nějakého Prohlášení“, dle mého názoru, nelze vůbec dovozovat váš závěr, že původní stěny byt. jádra jsou vlastnictvím vlastníka BJ. Uvítal bych názor k tomuto problému ještě od dalčích účastníků „okinfa“.

k.kolar@centrum­.cz

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.