Vložil lake, 28. Leden 2015 - 23:33

Staarmane, patříte k nim? Jste ochoten fanaticky porušovat stanovy, zákon i Ústavu jen proto, že Vám už dva roky vymývají mozek nepravdivými žvásty v novinách, televizi, rozhlasu?

Chováte se jako z vnějšku řízená loutka? Vtloukají do Vás co si máte myslet o NOZ? A Vy si to dnes už opravdu myslíte? Ze svobodného člověka je nemyslící robot. A stačily na to jen dva roky…

Porušování stanov, zákona a Ústavy – tím to začíná. Končívá to miliony mrtvých a umučených. Víte, co se dělo v Německu do roku 1945? A víte, jak se na tom podílela propaganda německého tisku? Víte, jaké hrůzy se děly v Jugoslavii v letech 1991 až 1999? A víte,jak se na tom podílela novinářská, rozhlasová a televizní propaganda? Víte, co se děje dnes na okupovaném Krymu a rozštěpené Ukrajině? A víte, jak Rusové, celé roky masírovaní státními medii, velebí Vladimira Putina?

Staarmane, pokud nemyslíte, nejste člověk. Jste částečka davu. A dav je dnes manipulován, oblbován, z televize, z rádia, z novin. Kolik jste Vy sám už četl či slyšel rozhovorů plných lží a nepodložených nesmyslů z úst „právníků“ a „odborníků“, kteří nás tahají za nos ohledně NOZ? Toto je totální selhání právních elit. Selhání zdravého rozumu.

Zjevné chyby NOZ se zametají pod koberec. Právníci lživě vykládají a překrucují zákon. Nedávno jsem si psal s jednou prominentní právnicí ohledně jejího nepodloženého názoru na § 1186. Odpověděla mi, že sice možná NOZ neobsahuje výslovné ustanovení o přechodu dluhů, ale je to velmi potřebné a všem SVJ to prý pomůže. Takže už nezáleží na právu, zákonech, Ústavě. Za zákon je prohlašováno to, co se některým hodí.

Porušováním stanov to začíná. Pak dojde na zákony, Ústavu, podřezávání krků, upalování zaživa.

Prý si SVJ(2000) musí změnit stanovy podle ustanovení o bytovém spoluvlastnictví. Prý.
Prý všechny dluhy přecházejí na nabyvatele jednotky, dokonce prý včetně dluhů z nedoplatku služeb. Prý.
Prý se v SVJ(2012) o všem hlasuje jen nadpoloviční většinou přítomných. Prý.
Prý.
Prý.
Prý entové tajně škodí státu, včera to bylo v novinách.
Prý by se měli zavřít do táborů, říkali to dnes v televizi.
Upal si svého enta!
Pověste je všechny!
Ať žije Maršál! Volejte: Ať žije Maršál!
Vy nevoláte, občane? Přiveďte ho sem dopředu. Jak to, že nevoláš, ty hajzle?

Chcete žít v tomhle, staarmane? Já ne. Proto se snažím to zastavit.

lake

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.