Vložil Johnnyn, 21. Leden 2015 - 11:28

vezmu to popořádku: diskuze je veřejná, čili když čtu ironické poznámky k mé osobě, dovolím si reagovat.

ano, definuji se jako časově vytížený, pokud se odkážu na svůj příspěvek úplně dole v diskuzi, tak netvrdím, že členi výboru nemohou být, nebo že je jejich funkce jednoduchá (viz. dále zmíněný příspěvek). Na to zeptat se zde v diskuzi a reagovat na Váš příspěvek si však ukrojím čas z prac. pauzy a odpovím.

účetní audit v dohledné době samozřejmě udělat mohu, technickou stránku věci by musel udělat odborník v tomto oboru, nicméně věřte že je to tak špatné, že na posouzení zda vynaložené prostředky odpovídají odvedené práci stačí pouhý pohled.

A na vaši štiplavou otázku: funkci bych za normálních okolností přijal, nicméně nejsem si jist, že bych měl momentálně prostor se jí věnovat na 100%, když už, tak bych se v dohledné době pokusil výbor odvolat a ustanovit zcela nový.

Věřte, že nejsem z těch co rýpají do všeho a jsou se vším nespokojení, avšak vše má své meze a když vidím nehospodárné zacházení s prostředky, které všichni dáváme do kasy zřejmě jen k tomu, aby měl výbor na předražené zakázky od svých bratří, tak s tím chci něco udělat (z tohoto titulu jsem zde položil svůj původní dotaz na výbor a stanovy)

A poslední bod: skutečně mi přijde, že je elementární slušnost stanovy členům předat, ikdyž mi to nenařizuje zákon. Stejně tak jako je elementární slušnost pozdravit, byť to žádný zákon nenařizuje, ale v zájmu zachování slušných mravů ve společnosti (v tomto případě především dobrých sousedských vztahů v bytovém domě) považuji za vhodné tyto dodržovat.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.