Jak nahlížet do dokladů SVJ

Vložil Jar (bez ověření), 24. Listopad 2014 - 1:23 ::

Prosím o radu: máme dlužníky, tedy prý, vlastníka neplatícího několik let ničehož, tedy prý. Byla podána žaloba, prý, podán rozpor žaloby, prý, ptám se, co v něm stojí, prý se neví, ptám se po půl roce znovu, prý nic zvláštního, ptám se, zda ji mohu vidět, prý je to osobní a citlivé a tak se musí vyjádřit ÚOOÚ, tak čekám, Letná souhlasí, tak mohu přijít a nahlédnout! Sláva, nahlédnout ano, ale nic více. Žádné kopie, žádné focení a snad ani ne opisy, No, opisovat si to nemíním. Nemám důvěru uličního orgánu, mohl by to někdo napadnout u soudu, že vím, kdo mi kolik dluží. Tak říkám, ale sakra, na charitu přispívám, ale chci si svobodně rozhodnout komu! Prý to nelze, došlo by k útisku, kdyby ten neplatící vlastník neměl dost teplo v bytě a nemohl parkovat v garáži, kde mu platím za vše od světla, přes úklid až po revizi CO čidel, aby ten se ten pacholek neudusil!

Vím, že se to tu řešilo. Vím, že je to jen tak stovka za měsíc, tak mě to nezabije. Ale nechci, zkrátka, ale musím, prý.

Jar

Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.