Vložil Neználek' (bez ověření), 19. Listopad 2014 - 8:20

…První Vaše tvrzení nemá žádný právní podklad

  • moje tvrzení v bodě označeném (1.) je odkaz na §6/1 ZoSL.
    Jakou souvislost má odkaz na §-zákona – se zákony termodynamiky, ví jen pan Lake (a možná Bůh)
  • o žádné prokazování notoriet či čehokoliv jiného nebyl pan Lake žádán, proto je uvedená odpověď zmatkařská.
  • Soud bude pravděpodobně požadovat toliko usnesení, z něhož bude muset vyplynout, že 100% vlastníků společenství hlasovalo pro nápad zbavit se způsobu rozúčtování podle vyhl. 372/2001.

…Druhé Vaše tvrzení je rovněž nesmyslem…

  • v mém tvrzení v bodě označeném (2.) se rozhodně netvrdí, že cit. „podkladem pro rozúčtování není měřená fyzikální veličina“. To je prostě výplod lži nebo drog („houbičky“).

Jistě se všichni těšíme na dalekou budoucnost, až nás žáčky Neználky vyškolí pan Lake o tom, jak rozumět nějakému tomu judikátu, kde se bude řešit vyhláška 372/2001 v souvislosti se zákony termodynamiky :)))

Pane Lake, nezapomeňte dát vědět až na svých Cimrmanovských cestách po Čechách (nejen po Kalifornii), potkáte SVJ které se neřídí vyhláškou 372, ale Vaším sofistikovaným návrhem nebo jiným termodynamickým skvostem. Rád se naučím novým kouskům a nebojím se ochutnat „jitrnici co svět neviděl. Musí být ale poživatelná lidským žaludkem více než jedenkrát a měla by odpovídat místnímu jídelníčku a chuťovým zvyklostem. Děkuji.

Neználek'

PS: V domech které kdysy nebyly vybaveny stanovenými měřidly poměrovými měřidly ale pouze patním fakturačním měřidlem, se rozúčtování provádělo podle počtu osob v bytě a směrných čísel. U tepla tomu bylo obdobně. Počet osob v bytě ale není zvěčněn jako jednotka SI ale jako pomník minulosti bez přesného měření všech možných i nemožných fyzikálních veličin

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.