Vložil Pub (bez ověření), 6. Listopad 2014 - 5:28

Ježíši, tys vyndal břevno z oka mého… !!

Takže Vy potřebujete napovědět…?


No tak dobře:
Jste fakt rychlý ale „Chytrý“? No „bravurně“ jste odhalil že máme neschcpný výbor. Jéééé…škyt :))
A já myslel, že není neschopný ale všeho schopný. Jo máme ho – no a i já jsem od něj pocintaný a tak se ptám co dělat (čím se „utřít“) – stejně jako se ve stejné situaci nachází pan Valdštein. Myslíte (myslíte li), že kdybych byl v nějaké „hlasovací většině“, že bychom s těmi zmetky z výboru i se správcem nevymetli podhalu ?? Fakt? Fakt? No jestli „fak“, tak moc „Chytrý“ nejste.

Já se přidal na stranu pana Valdštejna, protože s námi ti grázlové jednají stejně. A co vy nato: jsem podle Vás nějakým příkladem… Nekapišto. Příkladem čeho pane „Chytrý“? Maximálně příkladem toho, že teď víme co znamená být stabilně ve 40% síle. Víte co je 40% ??? No to je tehdy když nemáte 60% – kapišto? Se 40% se výbor odvolává těžko ať již je jakkoliv neschopný.

Kdybychom zůstali nájemníky – už bychom s teroristickými technikami členů výboru – spali pod mostem.

Takže buď raďte tazateli Valdštejnovi – co má konkrétně udělat (na výbor se jistě již obrátil nepočítaně krát a bezvýsledně), nebo si své „Chytré“ rady jak to má fungovat v Komunismu nechte pro pobudu u Vaší popelnice. U nás (v SVJ) byl post-socialismus překovaný do loupeživého-Kapitalismu. Stejně jako mnohde jinde, tedy i u tazatele. Tazatel je v menšině a neví co dál.

Myslím že Vaše rada mu přišla „k chuti“ :))))

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.